La nostra residència

Sala d'estar

L’ambient familiar i la complicitat defineixen el tarannà de la Residència Sant Víctor. Els professionals de la Residència destaquen pel seu caràcter vocacional a l’hora de desenvolupar les tasques diàries.

La Residència Sant Víctor és un centre privat i alhora col·laborador amb la Generalitat de Catalunya, la qual cosa ens permet oferir places subvencionades per l’entitat. La Residència compta amb 54 places per a residents interns, 47 de les quals són col·laboradores, i 15 places per a residents externs del centre de dia, de les quals 7 són col·laboradores.

La Residència Sant Víctor està ubicada en un entorn privilegiat, a 5 minuts d’Artès a peu. El paisatge queda emmarcat pel Casc Antic del poble i els camps de conreu. Però no cal anar gaire lluny per gaudir de zones verdes, donat que les instal·lacions disposen d’una gran terrassa amb jardí (més de 350 m2) on es pot assaborir la natura en el seu estat pur.

El confort predomina a totes les habitacions de la Residència Sant Víctor. Les habitacions (individuals i dobles) no presenten barreres arquitectòniques i disposen d’un bany geriàtric de grans dimensions, televisió, llits articulats i terrassa. Totes les habitacions, com la resta d’estances de la residència, estan equipades amb calefacció i aire acondicionat. La decoració convida a relaxar-se i a gaudir del disseny funcional.

Ens mouen les emocions. Dia rere dia treballem per dibuixar somriures i aconseguir el benestar dels residents.

Desplaça cap amunt