L'equip

Direcció

La direcció s’encarrega de coordinar tot l’equip multidisciplinari per tenir la millor qualitat i servei i d’atendre als familiars i residents i informar a possibles nous residents.

És la principal cara visible de la residència.

Metge

El metge s’encarrega de l’atenció i el control de manera periòdica i/o d’urgència la salut dels residents i de fer les valoracions d’un nou ingrés. Valora la medicació de cada pacient i és un servei de dilluns a divendres.

Fisioteràpia

El servei s’encarrega d’evaluar le capacitat funcional del avi/a. Per tal de mantenir el màxim d’independència posible. Comptem amb un gimnàs on es realitzen els tractaments individualitzats i les sessions de psicomotricitat.

Infermeria

El servei d’infermeria és de dilluns a dissabte. La seva funció consisteix a administrar la medicació i fer la realització de cures a tots els residents.

​Fer una atenció individualitzada mitjançant les visites conjuntes amb el doctor.

Psicòloga

Dins de l’àrea de psicologia es vetlla des del primer moment per poder afavorir una bona adaptació dels nostres usuaris al nou entorn residencial i al nostre centre de dia. La tasca principal és aconseguir que la persona gran i la seva família se sentin bé, acompanyats, segurs i tranquils. La salut emocional és un factor clau i imprescindible per a poder gaudir d’una bona qualitat de vida. Un servei disponible per a resoldre qualsevol problema, pregunta i assessorar en el que calgui als nostres usuaris i les seves famílies.

Treballadora social

La Treballadora Social s’encarrega de la coordinació amb altres entitats en tot allò que representi els interessos dels usuaris: Ajuntaments, Benestar Social, Sanitat, Centres Sociosanitaris, hospitals, entitats privades i informar a familiars i/o usuari sobre els passos a seguir previs i posteriors a ingrés; entrevistar al nou usuari i a la família amb la finalitat de preparar l’ingrés en la residència i realitzar la valoració inicial a l’ingrés; realitzar la història social i la fitxa social d’usuari, informes socials i seguiment de casos informant la família en tot moment; realitzar, conjuntament amb la resta de l’equip i periòdicament, el Pla d’Atenció Personalitzada interdisciplinari dels usuaris.

Terapeuta ocupacional

El Terapeuta Ocupacional s’encarrega de fer activitats adaptades amb tots els usuaris que precisin de una intervenció més individualitzada a les seves necessitats, així com també de tenir la cura que tots els usuaris del centre tinguin tots els productes de suport necessaris i adaptats a les seves necessitats, de manera que puguin ser el més autònoms possible en totes les Activitats de la Vida Diària.

Educadora social

L’Educació social és entesa com el conjunt d’activitats que una institució o un individu realitza en relació a uns usuaris amb la finalitat de reestructurar-los la vida diària, activitats que ajudin a la seva normalització, al desenvolupament de la seva creativitat i llibertat com a persona que viu en un context social determinat. L’oci ha de ser entès no com una inactivitat, sinó com una font de satisfacció i realització de la persona.

Auxiliars d'infermeria

Les Auxiliars d’Infermeria s’encarreguen de donar suport a l’usuari en totes les activitats de la vida diària, així com de procurar que tots els usuaris tinguin el millor estat de satisfacció i benestar.

Manteniment

El servei de Manteniment s’encarrega de vetllar perquè la Residència es trobi en les millors condicions. Està a la disposició de tots els residents i familiars.

Bugaderia

El servei de bugaderia s’encarrega de tindre cura de tota la roba dels nostres residents. De netejar-la, arreglar-la i preparar-la per a tots els residents.

Neteja

El servei de neteja és un servei diari que s’encarrega de mantenir la residència en unes bones condicions d’higiene, i també de preparar les habitacions dels nous ingressos.

Desplaça cap amunt