RESIDÈNCIA SANT VÍCTOR

C/ Sant Victor nº 46 Artés - 08271

TELÈFON: 93 820 28 42 FAX: 93 830 66 07

Espanyol

La il·lusió és una bandera que oneja eternament. Els somnis ens donen la mà per recordar-nos que mai no és massa tard per començar nous projectes.

Residència Sant Víctor

L'ambient familiar i la complicitat defineixen el tarannà de la Residència Sant Víctor. Els professionals de la Residència (animadors, cuidadors, terapeutes, etc.) destaquen pel seu caràcter vocacional a l'hora de desenvolupar les tasques diàries.

La Residència Sant Víctor és un centre privat i alhora col·laborador amb la Generalitat de Catalunya, la qual cosa ens permet oferir places subvencionades per l'entitat. La Residència compta amb 53 places per a residents interns i 15 places per a residents externs del centre de dia.
L'edifici inclou una planta d'ús exclusiu per a malalts d'Alzheimer, coordinada per tècnics especialitzats en la malaltia.

La Residència Sant Víctor està ubicada en un entorn privilegiat , a 5 minuts d'Artés a peu. El paisatge queda emmarcat pel Casc Antic del poble i els camps de conreu. Però no cal anar gaire lluny per gaudir de zones verdes, donat que les instal·lacions disposen d'una gran terrassa amb jardí (més de 350 m2) on es pot assaborir la natura en el seu estat pur.

Ens mouen les emocions. Dia rere dia treballem per dibuixar somriures i aconseguir el benestar dels residents.

Resi1Resi3Resi4

Clica les imatges per ampliar-les


FOTOS CEDIDES PER CONSTRUCCIONS COTS I CLARET.

AVÍS LEGAL | INFORMACIÓ GENERAL